HVEM ER VI?

OM OSS

Cristina Vendelsen

cristina@neskom.no


Cristina er utdannet siv.ing. innen bygg- og anlegg fra Weimar i Tyskland. Hun arbeidet fram til 2018 som leder av interkommunalt byggetilsyn for Øvre Romerike, med ansettelse i Ullensaker kommune. Hun har unik kompetanse innen byggetilsyn og plan- og bygningsloven, samt innen kvalitetsstyring og revisjon av kvalitetssystemer.


Hun er akkreditert som revisjonsleder kvalitet (Quality Lead Auditor Certificat) også internasjonalt (IPC-QLA). Cristina deltok i arbeidsgruppen for verktøy og maler i prosjektet «Øke tilsyn i kommunene» i regi av Norsk Kommunalteknisk Forening.


Cristina har tidligere jobbet som forsker ved Landbrukshøgskolen i Ås (som nå er Norges miljø- og biovitenskapelige universitet), innen tilsyn i Plan- og bygningsetaten i Oslo, Follo Tilsynskontor, og med kvalitetsstyring i Bermingrud entreprenør, og i Jernbaneverket.


Jan Porsbøll

jan@neskom.no


Jan har utdanning fra Universitetet i Oslo innen Informatikk, og har 40 års erfaring fra it-bransjen. Han fikk raskt lederoppgaver og har 35 års erfaring som leder, hvorav 10 år som administrerende direktør. Han hadde ulike lederoppgaver i legendariske Norsk Data på 80-tallet, senere i KDØ (Kommunedata Øst) og Nokia Data, og vært adm.dir. i WinLink og ICL.


Jan har erfaring fra restrukturering, snu-operasjoner og internasjonalisering, og inngikk i sin tid globale avtaler for WinLink med Axis og Canon. Jan har mangesidig erfaring fra ulike ledelsesområder, som salgs- og markedssjef, utviklingssjef (programvare), serviceleder, HR-ansvarlig, konsulentsjef og leder for forretningsutvikling, i tillegg til rollene som adm.dir. Han jobbet en tid i ErgoGroup med oppkjøp, og har 15 års erfaring fra arbeid med offentlige anbud i IST. Jan har hatt en rekke styreverv og tillitsverv.


Vi TILBYR EN REKKE FORSKJELLIGE TJESTER FOR DIN BEDRIFT!


PRILISTE OG BETALINGSBETINGELSER

Copyright  © All Rights Reserved  | Nes Kompetansesenter AS  |  Org. nr. 915 765 874